KisTitok Étkezde
Kérjen ajánlatot!
Szabadtéri kitelepülések, rendezvények, kerti partik, helyszíni látványkonyhával, ízek kavalkádjával. 

Kérjen ajánlatot!

tovább

Rólunk mondták
Egyszerű és kényelmes, hogy egy nappal korábban, emailben tudok rendelni. Az ételek pedig finomak.
-- Varga Vilmosné

Munkahelyemre több ételkiszállító cég visz ebédet, de az adagok kicsik, az árak pedig magasak. Elégedett vagyok a Kis-Titok Étkezdével.
-- Székely Judit

Magunkról

Váradi Gyula vagyok, az üzlet vezetője. Munkatársaimmal együtt már több mint 20 éve foglalkozunk  étkeztetéssel és szerencsére, sok tapasztalatra sikerült szert tennünk ezen a területen. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az ételeinkhez felhasznált nyersanyagok mindig frissek és jó minőségűek legyenek. Természetesen konyhánkban alapvető követelmény a tisztaság és a higiénia. Üzletünk megfelel a szigorú HACCP szabványnak. Hasznos tudni, hogy nem csupán egyéni megrendelőket szolgálunk ki, hanem cégek, üzletek, irodák, közintézmények számára is vállalunk nagyobb mennyiségű kiszállításokat, eldobható csomagolásban. Rendezvényeken alvállalkozóként is szívesen részt veszünk, valamint vállaljuk szabadtéri rendezvények, kerti partik lebonyolítását. 

Szeretettel várjuk étkezdénkben a Budapest XVII. kerület Pesti út 70. szám alatt. Próbálja ki szolgáltatásainkat és ha elégedett, ajánljon minket barátainak, ismerőseinek is!